Lépjen be a TV-zés világába!
2014. október 21. kedd 23:30

Már a tévében is dübörög az Ebola

Igazán jókor nyúlt a korábban megszerzett forgatási jogokhoz az Oscar-díjra jelölt Ridley Scott; Richard Preston Halálzóna című könyvét használja fel az Ebola járvány pusztításának tévébeli megjelenítéséhez.

Letartóztatták Nicholas Brendont, a Buffy, a vámpírok réme színészét

0 komment

Nicholas Brendon alkoholos állapotban okozott botrányt a hétvégén. Facebook oldalán mindent elismert és bocsánatot kért viselkedéséért.

Vérfagyasztó thriller a FOX-on!

0 komment

The Strain - A kór címmel indul október 21-én este a Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű könyvtrilógiájából készült sorozat. A vérfagyasztó thrillerben Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ egyik vezetője csapatával egy rejtélyes járványt vizsgál, amely az ősi vámpírizmusig vezethető vissza.

Sorozat készül O.J. Simpson-ról

0 komment

Ryan Murphy, az American Horror Story készítője lesz az első, aki a felesége és annak új barátjának meggyilkolásával vádolt O.J. Simpson-ról készít tévés szériát.

Miért éppen Kanada?

0 komment

Kanada páratlan szépségét hihetetlenül változatos és látványos tájai adják: az örökzöld tajgától a mélykék vizű tavakig és égig nyúló hegyóriásokig minden megtalálható itt, amire a természet kedvelői vágynak. Az alábbiakban öt olyan kanadai túracélpontot mutatunk be, amelyeket érdemes felírni a bakancslistára.

Képernyőn a Földindulás

0 komment

A Magyar Filmhéten mutatták be vasárnap este Pozsgai Zsolt Földindulás című, Kodolányi János drámájából készült tévéfilmjét, amelyet jövőre tűz műsorra a közmédia.

Íme a bizonyíték, hogy Cumberbatch az egyik legviccesebb színész

0 komment

A Sherlock sztárjának egy-két nyilatkozatát elolvasva rájövünk, hogy haláli fazon – bár azt eddig is sejtettük róla.

Tabukat döntöget a Terápia

0 komment

Az abortusz és a rák ma is tabu, a pszichológus díványán azonban nincsenek tabuk, így az HBO saját gyártású sorozata, a Terápia is nyíltan foglalkozik a témával. Péterfy Bori és Kurta Niké karakterei megjárják a poklot, a két színésznő őszintén beszél a sokakat foglalkoztató kérdésekről.

Hazánkban is elérhető lesz az egyik leghíresebb amerikai csatorna

0 komment

Az igazi sorozatrajongók örülhetnek, ugyanis november 5-én a The Walking Dead-et sugárzó AMC váltja a jelenlegi MGM csatornát.

5+1 titok a Beverly Hills 90210-ből

0 komment

A Melrose Place mellett egy generáció heti beosztását határozta meg a tinisorozat a kilencvenes években. Ezt az öt dolgot biztos nem tudtad kedvenc szereplőidről!

Csókok és csodák a Zöld íjász harmadik évadában

0 komment

Az új szezonban igazi csavart kap a történet. Aki nem akarja elrontani a saját meglepetését, az ne olvassa el cikkünket. Egy szóval: spoilerveszély!