Lépjen be a TV-zés világába!
2015. augusztus 04. kedd 17:47

Budapesten robbantgattak a Válaszcsapás színészei

Az akció- és thrillersorozathoz érkezett exkluzív videóból kiderül, mi mindent repítettek a levegőbe a széria hazánkban forgatott ötödik évadában.

Legendás színészt igazolt a Trónok harca

Nagyon nagy lesz a The Walking Dead hatodik évada

Meghalt Cilla Black

0 komment

A számos tévés produkcióban feltűnt énekes-színésznőt 72 éves korában érte a halál.

A Wayward Pines jóval többet ígért, mint amennyit adott

0 komment

A sorozat első részei ugyan a legjobb pszichothrilleres hagyományokat idézik meg, a széria utolsó epizódjai már szájbarágósan akarják megmagyarázni a furcsaságokat és a misztikum mögött rejlő valóságot. Spoilermentes évadkritika.

Clive Owen sebészként rémisztget - előzetes

0 komment

Itt van a színész főszereplésével készülő A sebész című sorozat második évadának teasere, amely egy atmoszférában bitang erős kedvcsináló lett.

Kísértethistória lesz a viktoriánus Sherlock

0 komment

A BBC sikersorozatának egyik fő kreátora, Steven Moffat árult el érdekességeket egy interjúban a karácsonykor érkező időutazós Sherlock-különkiadásról.

Beköszönt a sötétség a Fear the Walking Dead új promójában

0 komment

Egyre közeleg a The Walking Dead társsorozatának premierje, amelyre most emlékeztető gyanánt egy hangulatos videóval rukkolt elő az AMC csatorna.

Rekordszámú zombi lesz a The Walking Dead évadpremierjében

0 komment

Az októberben már hatodik évadához érő élőhalottas sorozat készítői néhány újabb képet tettek közzé a megújult zombikról, plusz érdekességgel is szolgáltak.

Patrick Stewart őrült hírolvasóként komédiázik - trailer

0 komment

A kiváló színész játssza a főszerepet a Starz új sorozatában, amely egy félig alkoholista, félig kábítószerfüggő, teljesen háborodott tévés bemondóról szól.

Nézz bele A galaxis őrzői rajzfilmsorozatba

0 komment

Megjelent az első videó a Walt Disney animációs szériából, amelyből most megnézhetjük, miként fogadták az ifjú Peter Quillt a megátalkodott fosztogatók.

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik

0 komment

A Barátok közt Claudiája lassan két éve nem szerepel már a sorozatban, mégis sok tennivalója akad. Sőt, még a nézők sem felejtették el.

Már biztosan lesz nyolcadik évada is a Trónok harcának

0 komment

Az HBO bejelentette, hogy a korábban rebesgetettekre rálicitálva nemhogy nem ér véget sikersorozatuk a hatodik évaddal, de még legalább két újabbat is kapni fog.