Lépjen be a TV-zés világába!
2014. április 21. hétfő 14:48

Az öt legelvontabb szereplő az Agymenőkből


Az egyik legnépszerűbb vígjáték-sorozat lezser természetességgel kezeli a tudomány legösszetettebb kérdéseit, és ebben a valós élet legismertebb feltalálói, gondolkodói és Nobl-díjas tudósai is részt vesznek. Összeszedtünk öt elvont figurát közülük, felismerte a sorozatban őket?

Krízisben az X-akták sztárja

0 komment

Ön meddig menne el és mire lenne képes gyermekei biztonsága érdekében? Mit tenne, ha hirtelen teljesen megváltozna az élete, és soha többet nem bízhatna senkiben? Erre keresi a választ Gillian Anderson, aki a FOX legújabb drámai sorozatában tér vissza a képernyőre.

The Avatars - A Megamax első sitcom vígjáték-sorozata

0 komment

Remek humor, örök barátságok, klassz zene és minden tinédzser napi sulis és családi gondjai – ezek a főbb alkotói annak a friss amerikai vígjáték-sorozatnak, amelyet áprilisban kezd vetíteni a Megamax.

Budapestre jön a legnépszerűbb autó show

0 komment

Azt megszoktuk, hogy a legmenőbb zenekarok és énekesek világkörüli turnén vesznek részt, az azonban még nekünk is meglepő volt, hogy a Top Gear is követte a példájukat.

Kérdések és rejtélyek Jézus életéről

0 komment

Gyakran a leghíresebb emberként emlegetik, hiszen senki mást nem ismernek annyian mint, mint őt. De ez az ismeretség elég felületes. Húsvét alkalmából a National Geographic vasánap olyan különadással készül, amelyben számos kérdés és rejtély kerül szóba Jézus életével kapcsolatban. Mi is összegyűjtöttünk öt tényt, amit csak a NatGeo-tól tudhattunk meg.

Woodberry lehet az emberiség utolsó menedéke? - Itt a The Walking Dead harmadik évada

0 komment

A rajongók legnagyobb örömére a Fox leállások nélkül vetíti a The Walking Dead évadait. Ezt az ütemet tartva ősszel már az amerikai vetítésekkel egy időben láthatjuk az új epizódokat. Néhány érdekesség az új szezonból, de a legnagyobb meglepetéseket nem lőjük le.

Jönnek a csajos filmek a Coolon

0 komment

Folytatja péntek esti, romantikus, „csajos” filmjeit a Cool: május 2-án például országos tévépremierként érkezik a Hétmérföldes szerelem című vígjáték.

Már a csapból is Family Guy folyik

0 komment

Ami a sorozatoknál a Trónok Harca vagy a Breaking Bad, az a rajzfilmeknél a Family Guy. A vicces család életéről szóló történet eddig milliókat vonzott a TV képernyők elé, azonban az alkotók nem érték be ennyivel.

Tévésorozatok öt legsikeresebb filmes feldolgozása

0 komment

Ha valami sikeres a tévében, előbb-utóbb a moziban is visszaköszön. A filmeseknek azonban nagyon ügyesnek kell lenniük, hogy ne okozzanak csalódást a nagy várakozásokkal jegyet váltó nézőknek. Ön is a sikeres vállalkozások közé sorolja ezt az öt feldolgozást?

Húsvéti hangulatban - tévéajánló hétvégére

0 komment

Sok a kereszténység talán legnagyobb ünnepét feldolgozó film, de azok is megtalálhatják a maguk romantikus vígjátékát, focimeccsét vagy akcióthrillerét, akik kiszakadnának kicsit a húsvéti ünnepekből.

Tanulmány a nőkről

0 komment

Színpadon kezd új karriert a hatvanas évek egyik legsikeresebb magyar filmje, a Madách Színház előadásában a korszak összes nagy slágere felcsendül.