Lépjen be a TV-zés világába!
2014. október 24. péntek 17:22

Sorozat lesz Will Smith egyik leghíresebb filmjéből

Nagyon úgy tűnik, hogy már-már bevett szokás lesz, hogy egy híres filmből előbb vagy utóbb sorozatot készítenek. Most A randiguru következik a sorban.

Örökbefogadott hírességek

Elismerés Teszári Nórának és Somogyi Zoltánnak

Újra lecsap a fej nélküli lovas

0 komment

Folytatódik a FOX sikersorozata, Az Álmosvölgy legendája sorozat, amely november 3-án újabb rejtélyekkel és izgalmas kalandokkal tér vissza.

Exkluzív partin mutatkozott be a Terápia új évada

0 komment

Vörös szőnyeg, kattogó vakuk, elegáns sztárok - a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin vagy Kepes András.

Sikerfilmek ünnepnapon

0 komment

Kihagyhatatlan filmekkel várja az AXN október 23-án azokat, akik a televíziózást választják kikapcsolódásként. A Social Network – A közösségi háló és a Drive – Gázt! című filmeket a nézők most először láthatják a hazai AXN csatornán.

9+1 érdekes arcú színésznő

0 komment

Sokaknak tetszenek, azonban néhány ember szerint csúnyák. Az viszont biztos, hogy mindenki ismerni őket, hiszen jobbnál jobb filmekben szerepelnek.

Amerikai sikersorozat jön az AXN-re

0 komment

Az Egyesült Államokban nemrégiben rajtoló Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című szériát már most az idei év egyik legjobb újoncának kiáltották ki.

Hiteltelen lesz a Sikoly sorozat?

0 komment

Nagyon úgy tűnik, hogy csúnyán elszámolták magukat a horror sorozat készítői, ugyanis az ikonikus maszk nem fog megjelenni a történetben.

Magyarország jól ugorja meg a népszerű sorozatok címadását

0 komment

Legalábbis James Chapman szerint, aki nemrégiben az európai címadásokról készített vicces, és képes összeállítást.

Zaklatás áldozata volt Julia Roberts

0 komment

Hollywood egyik legfényesebben ragyogó csillaga nem volt mindig népszerű: az iskolában őt is sokat bántották. A színésznő ezt egy iskolai zaklatás ellen küzdő szervezet, a GLSEN díjának átvételekor beszélt erről.

Öt tény, amit eddig nem tudtunk Josh Hollowayről

0 komment

Josh Holloway neve már ismerősen cseng a Lost rajongóinak, októberben azonban az Intelligence – A jövő ügynöke főszereplőjeként robbant be a képernyőkre. A Universal Channel hírszerző detektívje kivételes képességeinek segítségével veszi fel a harcot az ellenséges erőkkel, de magánemberként is tartogat néhány érdekességet.

Már a tévében is dübörög az Ebola

0 komment

Igazán jókor nyúlt a korábban megszerzett forgatási jogokhoz az Oscar-díjra jelölt Ridley Scott; Richard Preston Halálzóna című könyvét használja fel az Ebola járvány pusztításának tévébeli megjelenítéséhez.