Lépjen be a TV-zés világába!
2014. július 25. péntek 23:46

Maratonokkal hangol A híd új évadjára a FOX

Augusztusban Magyarországon is elindul A híd című sorozat legújabb évada, amely pár hete debütált az Egyesült Államokban. A hazai premierre az első évad maratonjaival készíti fel a nézőket a FOX csatorna.

Ők Amerika kedvenc színésznői

Nincs hétvége Funes nélkül

Újra gyilkolhat Dexter?

0 komment

Az egyik legnépszerűbb sorozat még 2013-ban, nyolc évad után húzta le a rolót, azonban lehet, hogy pár év kihagyás után újra képernyőre kerül.

Visszatér a Xena színésznője

0 komment

Lucy Lawless, a kilencvenes évek kedvenc harcos hercegnője a második évadjára készülő Agents of S.H.I.E.L.D.-ben próbál nagyot alkotni.

DiCaprio jótékonysági gálaestje

0 komment

Több mint 25 millió dollár (5,7 milliárd forint) gyűlt össze környezetvédelemre a filmsztár Saint-Tropez-ban tartott pariján.

Nagydumás, mentalista, csaló és szédítő - indul az Észvesztők

0 komment

A Discovery Channel előszeretettel vegyíti a már sikeres tévés műfajokat. A csatorna legújabb műsora, az Észvesztők a természettudomány, a pszichológia és a mágia elemeit ötvözve tárja fel elménk gyenge pontjait.

Facebookon figyelik a tévézési szokásainkat

0 komment

Megállapodást kötött egymással a legnagyobb közösségi portál és a Nielsen piackutató cég, így hamarosan közösen figyelik a Facebook felhasználók tévézési szokásait.

Filmsztárok Velencéért

0 komment

Több mint 60 ismert személyiség, filmsztárok, hírességek követelték az olasz miniszterelnöknek, Matteo Renzinek küldött petíciójukban az óceánjárók kitiltását Velencéből.

Színészlegendát nyert meg az új sorozatához az HBO

0 komment

Matthew McConaughey és Woody Harrelson után az HBO-nak újabb sztárt, az Oscar-díjas Sir Anthony Hopkinst sikerült megnyernie új sorozatához. Hopkins ötven éve van a pályán, de most először vállal szerepet tévésorozatban, méghozzá egy sci-fiben.

Pompei titkai

0 komment

Történelmi jelentőségű, a pompeji ásatásokról a régi filmhíradókban vetített fekete-fehér kockákat tett fel honlapjára a La Repubblica olasz napilap.

Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek

0 komment

Ezt mondta Neil Armstrong űrhajós, amikor 45 évvel ezelőtt a Holdra lépett. „A létra alján vagyok. A holdkomp lábai talán 1-2 hüvelyknyire mélyedtek a porba, bár a talaj nagyon, nagyon finom szemcséjű, ahogy közelről láthatom. Majdnem olyan, mint a púder. A por nagyon finom. Most lelépek a talpról.”

Sztrájkolhatnak az Agymenők színészei

0 komment

Nyakunkon a legnézettebb vígjátéksorozat nyolcadik évada, azonban a színészek addig nem írják alá a szerződésüket, ameddig nem kapnak fizetésemelést.