Lépjen be a TV-zés világába!
2014. szeptember 02. kedd 18:37

Száz éve született az első egész estés magyar természetfilm készítője

Homoki-Nagy István Kossuth-díjas filmrendező nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Vadvízország és a Velencei Filmfesztivál nagydíját elnyerő Gyöngyvirágtól lombhullásig.
Homoki Nagy István jogot végzett és ezen a pályán maradt csaknem 20 évig.

Startol az Archer Vice legújabb évada

Sorozatot készít A nimfomániás rendezője

Produceri munkát vállalt Máté Kriszta

0 komment

Szeptember 13-án indul Hadas Kriszta vadonatúj műsora a Nagyszám! - 100 dal, amit egy ország dúdol, melynek Máté Kriszta lesz a producere.

Lehetséges, hogy már 50?

0 komment

Igen, Keanu Reeves amerikai filmszínész, a Mátrix-trilógia főszereplője nagyon kerek születésnapot ünnepel. Az évforduló előtt nem sokkal a sztár arról beszélt, hogy 15 éves kora óta játszik, de az eufória máig vele van. Az elmúlt ötven évben sok minden átalakult, de a színészi játék öröme mit sem változott.

Az életben is barát a Teen Wolf két sztárja

0 komment

Az interjút is közösen adták az Entertainment Weekly-nek, amiből egyebek mellett kiderül, hogy nemcsak a szerep miatt szőrösek.

Elzárt törzsek a NatGeo-n

0 komment

Szinte hihetetlen, hogy a globalizáció ellenére is élnek még a Földön a világtól elzártan élő törzsek. Őket mutatja be a dokumentumfilm-csatorna ma induló új sorozata.

Indul a Zsaruk, a TV2 új doku-realityje

0 komment

Ma este debütál a TV2 új, napi sorozata a Zsaruk.

Egyre kevesebb embert érdekel a Grace klinika

0 komment

Hiába az egyik legnépszerűbb kórházsorozat a Grace klinika, az RTL Klub nem sürgeti a 9. évad premierjét.

Mit hoz az ősz?

0 komment

Izgalmas hónap elé nézünk: új évad a Family Guy-ból a Comedy-n, skandináv ősz a Filmboxon, Crossing Lines az AXN-en. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük, mi vár a magyar nézőkre az őszi tévés szezonban.

Begyorsít a Fox a Walking Dead-del: indul a negyedik évad

0 komment

Októberben jön a legfrissebb, ötödik évad, ráadásul az amerikai premier után egy nappal, így most rohamléptekkel hozza be a magyar nézők lemaradását a FOX. Hétfőn elkezdik a negyedik szezon sugárzását. Ez alkalomból jöjjön tíz tény, csak a legnagyobb rajongóknak.

Gumball maratonnal térnek vissza az Elmore diákjai

0 komment

A Cartoon Network nagy dobással készül az új tanévre. Mielőtt jönne az új évad, leadják az eddigieket, néhány specialitással kiegészítve.

Fura termékek, melyeket sztárok reklámoztak

0 komment

Ha bemegyünk a boltba és zenélő fogkefét, fura csomagolású energiaitalt vagy koponya alakú vodkás üveget látunk, akkor nem lepődünk meg. De akkor már igen, ha ezeket a termékeket híres emberek reklámozzák.