Lépjen be a TV-zés világába!
2014. április 24. csütörtök 12:10

Ő a legszebb nő a világon...

...legalábbis a New York-i People magazin szerint, amely Lupita Nyong'o Oscar-díjas színésznőt választotta a világ legszebbjének 2014-re.

Eltűnt az X-Men-filmek szexuális zaklatással vádolt rendezője

0 komment

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a 48 éves Bryan Singer az utolsó pillanatban lemondta részvételét két konferencián és elérhetetlenné vált pár nappal azután, hogy szexuális zaklatással vádolta meg egy fiatal férfi.

Hihetetlen ugrás az Everestről – Élőben közvetítik!

0 komment

Dacolva az időjárási körülményekkel, wingsuit ruhában veti le magát a világ legmagasabb pontjáról Joby Ogwyn, miközben a rászerelt kamerák lélegzetelállító felvételeket készítenek az eseményről.

Gera Zoltán a Nemzet Színésze

0 komment

Több mint 30 filmben szerepelt, színpadi, televíziós és szinkronszínészi pályafutása legalább ilyen gazdag. Gera Zoltán Kossuth-díjas érdemes- és kiváló művészt választották pályatársai a nemzet színészei közé az április 4-én elhunyt Szabó Gyula helyére.

Régi-új sorozat az M1-en

0 komment

Ami egyszer bevált az most sem okozhat csalódást. Bizonyára ezt az elvet követi a Magyar Televízió is, ugyanis újra műsorra tűzi a 90-es évek egyik legkedveltebb tinisorozatát, a Szívtipró gimit.

Bárki benevezhet családjával a 4N4LN-be

0 komment

Csütörtök estétől civil családok küzdenek majd a 4N4LN – A családi játszma című műsorban az RTL Klub képernyőjén.

Filmsztárok szakállal és nélküle

0 komment

Vonzó vagy az ápolatlanság jele? Örök kérdés, melyre elég megosztó válaszokat adnak a hölgyek. Néhány hollywoodi sztár azonban mert kísérletezni és bevállalni a szakállal járó esetleges kritikaáradatot.

Másfél millióan nézték a páva döntőjét

0 komment

A Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató verseny szombati fináléjára 1 millió 562 ezer néző, azaz a teljes lakosság 17,3 százaléka volt kíváncsi.

Hétköznap is hódít a foci

0 komment

Már megszokhattuk, hogy hétvégén a rengeteg film és showműsor mellett a sportrajongók is találnak kedvükre való szórakozást. Legnagyobb örömükre így lesz ez kedden és szerdán is, amikor a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata csap össze egymással.

Fesztiváldíjas alkotások májusban a Film Cafén

0 komment

A tenger törvénye, a Hasta La Vista , A messzi dél vadjai és a Szerelem a hatodikon mind különleges csemegét ígér a nézőknek. Közülük két film mégis kiemelkedik a sorból.

Jack Nicholsont köszönti a filmvilág

0 komment

A kosárlabda megszállottja, állítólag a Los Angeles Lakers összes nagy meccsén kint volt, imádja a nőket, őt pedig a kamera. Tévésorozatokban kezdte, ma már három Oscar-díja és 7 Golden Globe-díja van. Hollywood egyik legnagyobb színésze, Jack Nicholson 77 éves.