Lépjen be a TV-zés világába!
2014. augusztus 01. péntek 17:54

Lejtőn az RTL és a TV2, átpártoltak a nézők közmédiához

Jelentősen csökkent a kereskedelmi tévék nézettsége, miközben a közmédiáé nőtt - írja a hir24 a Figyelőre hivatkozva.

Depardieu szereti Kodályt és a magyar szellemiséget

Most már biztos, hogy csúszik az Agymenők forgatása

Őrült italt tiltottak be Kínában

0 komment

A hatalmas országban igencsak túllőttek a célon, amikor az egyik legnépszerűbb sorozatot, a Vámpírnaplókat reklámozták. A fotókat elnézve nem meglepő, hogy azonnal lekerült a boltok polcairól a termék.

Egy romantikus klasszikus világsztárokkal

0 komment

Aki elsöprő érzelmekre vágyik az egész heti hajtás után, az ne hagyja ki a Büszkeség és balítéletet az M1-en!

Megérkezett a Sharknado folytatása

0 komment

A cápák visszatértek, és ismét világsikerre éheznek! Alig egy nappal az amerikai premiert követően a Universal Channel műsorán is bemutatkozik a Sharknado – A második harapás.

Fesztiválon indul Gerő Marcell Káin gyermekei című filmje

0 komment

A dokumentumfilmet beválogatták a 62. San Sebastian Film Fesztivál fiatal tehetségeket bemutató, New Directors szekciójának programjába. A magyar közönség az HBO-on láthatja először a produkciót.

Idén már biztosan nem lesz Big Brother 3

0 komment

A TV2 nem indítja el az októberre tervezett valóságshow harmadik szériáját, amit a reklámadó bevezetése miatt 2015-re halasztanak.

5 dolog, amit nem tudtál Tom Cruise-ról

0 komment

Tom Cruise-t a legsikeresebb hollywoodi filmsztárok között tartják számon, azonban még mindig vannak olyan infók, amiket csak nagyon kevesen tudnak róla.

Elhunyt James Shigeta amerikai színész

0 komment

Shigeta 85 éves korában tüdőbetegség következtében halt meg Los Angelesben. A színész japán gyökerekkel rendelkező családban született Hawaiin 1929-ben, ő volt az egyik első ázsiai származású művész, aki sikereket ért el Hollywoodban.

Kalandozzon Ken Follettel a Spektrumon!

0 komment

A világszerte ismert bestseller író, Ken Follett időutazásra hívja a Spektrum nézőit. A két részből álló, drámai történelmi dokumentumfilmben az író bemutatja, milyen valós események állnak a fiktív művei hátterében.

Sörreklám miatt rágtak be David Duchovnyra

0 komment

Az X-akták korábbi színésze azzal húzta ki a gyufát, hogy egy orosz reklámban szerepelt, amiért sokan oroszbarátnak tartják, aki támogatja a hatalmas ország politikáját.

Híres, de tehetségtelen színésznők

0 komment

Néhány hollywoodi színésznő hiába kap jobbnál jobb szerepeket, valamiért nem tudja kihasználni az előtte adódó lehetőségeket.