Lépjen be a TV-zés világába!
2014. október 23. csütörtök 23:16

Exkluzív partin mutatkozott be a Terápia új évada

Vörös szőnyeg, kattogó vakuk, elegáns sztárok - a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin vagy Kepes András.

Sikerfilmek ünnepnapon

9+1 érdekes arcú színésznői

Amerikai sikersorozat jön az AXN-re

0 komment

Az Egyesült Államokban nemrégiben rajtoló Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot című szériát már most az idei év egyik legjobb újoncának kiáltották ki.

Hiteltelen lesz a Sikoly sorozat?

0 komment

Nagyon úgy tűnik, hogy csúnyán elszámolták magukat a horror sorozat készítői, ugyanis az ikonikus maszk nem fog megjelenni a történetben.

Magyarország jól ugorja meg a népszerű sorozatok címadását

0 komment

Legalábbis James Chapman szerint, aki nemrégiben az európai címadásokról készített vicces, és képes összeállítást.

Zaklatás áldozata volt Julia Roberts

0 komment

Hollywood egyik legfényesebben ragyogó csillaga nem volt mindig népszerű: az iskolában őt is sokat bántották. A színésznő ezt egy iskolai zaklatás ellen küzdő szervezet, a GLSEN díjának átvételekor beszélt erről.

Öt tény, amit eddig nem tudtunk Josh Hollowayről

0 komment

Josh Holloway neve már ismerősen cseng a Lost rajongóinak, októberben azonban az Intelligence – A jövő ügynöke főszereplőjeként robbant be a képernyőkre. A Universal Channel hírszerző detektívje kivételes képességeinek segítségével veszi fel a harcot az ellenséges erőkkel, de magánemberként is tartogat néhány érdekességet.

Már a tévében is dübörög az Ebola

0 komment

Igazán jókor nyúlt a korábban megszerzett forgatási jogokhoz az Oscar-díjra jelölt Ridley Scott; Richard Preston Halálzóna című könyvét használja fel az Ebola járvány pusztításának tévébeli megjelenítéséhez.

A Trónok harca sztárja megmutatta, hogy milyen egy igazi casting

0 komment

A cikkünkben szereplő videót elnézve nem csodálkozunk azon, hogy Jason Momoa kapta Khal Drogo szerepét a nagysikerű Trónok harcában.

Negyven éve kezdődött a Derrick, a 80-as éves évek sikersorozata

0 komment

Napra pontosan 1974. október 20-án vetítették le a Derrick című német krimisorozat első epizódját. A legendás páros Stephan Derrick főfelügyelő és partnere, Harry Klein nyomozásait több mint száz ország televíziónézői láthatták azóta.

Letartóztatták Nicholas Brendont, a Buffy, a vámpírok réme színészét

0 komment

Nicholas Brendon alkoholos állapotban okozott botrányt a hétvégén. Facebook oldalán mindent elismert és bocsánatot kért viselkedéséért.

Vérfagyasztó thriller a FOX-on!

0 komment

The Strain - A kór címmel indul október 21-én este a Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű könyvtrilógiájából készült sorozat. A vérfagyasztó thrillerben Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ egyik vezetője csapatával egy rejtélyes járványt vizsgál, amely az ősi vámpírizmusig vezethető vissza.